хотеть знать больше - Страница 4 - Форум
Главная    Новости    Блог    Опросы    Форум    Фотоальбомы    Карта сайта
01.12.2024, 07:25
 Обратная связь   Гостевая книга      Регистрация   Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
хотеть знать больше
ovsankaДата: Вторник, 30.03.2010, 06:55 | Сообщение # 46
Я здесь прописан(а)
Статус: Offline
Притча про щастя

Однажды старый кот повстречал молодого котёнка. Котёнок бегал по кругу и пытался поймать свой хвост. Старый кот стоял и смотрел, а молодой котёнок всё крутился, падал, вставал и опять гонялся за хвостом.
— Почему ты гоняешься за своим хвостом? — спросил старый кот.
— Мне сказали — ответил котёнок — что мой хвост - это моё счастье, вот я и пытаюсь его поймать.
Старый кот улыбнулся, так как это умеют делать только старые коты, и сказал:
— Когда я был молодым, мне тоже сказали, что в моём хвосте - моё счастье. Я много дней бегал за своим хвостом и пытался схватить его. Я не ел, не пил, а только бегал за хвостом. Я падал без сил, вставал и опять пытался поймать свой хвост. В какой-то момент я отчаялся и пошёл. Просто пошёл, куда глаза глядят. И знаешь, что я вдруг заметил?
— Что? — с удивлением спросил котёнок.
— Я заметил, что куда бы я не шёл, мой хвост везде идёт со мной.

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Воскресенье, 04.04.2010, 12:19 | Сообщение # 47
Я здесь прописан(а)
Згідно з Кодексом законів про працю України, крім відпусток і вихідних планових, щорічно держава дозволяє відпочивати своїм громадянам ще десять днів: на Новий рік (1 січня), в Міжнародний жіночий день (8 березня), День міжнародної солідарності трудящих (1 і 2 травня), День Перемоги (9 травня), День Конституції України (28 червня), День незалежності України (24 серпня), а також звільняє від роботи в дні великих релігійних свят - на Різдво Христове (7 січня ), на Великдень і Трійцю.

Як правило, з метою створення сприятливих умов для святкування та раціонального використання робочого часу, Кабмін рекомендує керівникам підприємств, установ і організацій, в яких встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними, переносити робочі дні з подальшою їх відпрацюванням.

У 2010 році переносити робочі дні пропонується двічі: при святкуванні Різдва і Нового року, а також Дня незалежності.

Новий рік уряд рекомендує почати з десятиденних різдвяних канікул, змістивши робочі дні за таким графіком:

понеділок 4 січня - на суботу 30 січня;
Вівторок 5 січня - на суботу 13 лютого;
середу 6 січня - на суботу 27 лютого;
п'ятницю 8 січня - на суботу 13 березня.

День незалежності в наступному році доводиться на вівторок, тому в суботу, 21 серпня, пропонується відпрацювати за понеділок, 23 серпня. Таким чином, доведеться потрудитися шість днів, але уїк-енд розтягується на три дні.

При цьому проблема перенесення робочих днів у березні, травні та червні цього разу не виникала: 8 березня і 28 червня випадають на понеділок, тому додають до вихідних по одному неробочому дню, а 1 і 2 травня, які припадають на суботу і неділю, звільняють від роботи в понеділок і вівторок, 3 і 4 травня. Триденний уїк-енд очікує українців і в зв'язку з святкуванням 9 травня, яке припадає на неділю.

Великдень і Трійця традиційно святкуються в неділю, тому в наступний за святами понеділок українці відпочивають. У 2010 році Великдень відзначається 4 квітня, Трійця - 23 травня, повідомляє Ліга.
http://www.mignews.com.ua/

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Вторник, 01.06.2010, 18:39 | Сообщение # 48
Я здесь прописан(а)
Дмитро Табачник: "Забезпечення прав дитини - стратегічний пріоритет держави"
http://www.mon.gov.ua/main.php?query=newstmp/2010/31_05/1

Не речь,а бальзам на душу

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 07.06.2010, 18:00 | Сообщение # 49
Я здесь прописан(а)
Навчальні програми для старшої профільної 12-річної школи

Навчальні програми для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання
http://www.mon.gov.ua/main.php?query=education/average/prog12

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Пятница, 11.06.2010, 15:51 | Сообщение # 50
Я здесь прописан(а)
9 червня 2010 року відбулись парламентські слухання
"Запровадження 12-річної загальної середньої освіти: проблеми та шляхи їх подолання"

http://www.mon.gov.ua/main.php?query=newstmp/2010/10_06/2

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 14.06.2010, 22:35 | Сообщение # 51
Я здесь прописан(а)
Роз'яснення МОН щодо тривалості повного циклу обов'язкової освіти в країнах Європи
http://www.mon.gov.ua/main.php?query=newstmp/2010/14_06/3

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Суббота, 19.06.2010, 20:21 | Сообщение # 52
Я здесь прописан(а)
ПАРЛАМЕНТСЬКІ СЛУХАННЯ

„Запровадження 12-річної загальної середньої освіти в Україні: проблеми та шляхи їх подолання”

Сесійний зал Верховної Ради України

9 червня 2010 року, 15.00 година

http://www.rada.gov.ua/zakon/new/par_sl/sl090610.htm

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Суббота, 26.06.2010, 09:24 | Сообщение # 53
Я здесь прописан(а)
Загальнi вiдомостi про загальну середню освiту в Українi

http://www.mon.gov.ua/main.php?query=education/average/average

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 12.07.2010, 12:16 | Сообщение # 54
Я здесь прописан(а)
Про підготовку та організований початок 2010-2011 навчального року в навчальних закладах системи дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста Харкова
Наказ №117 від 24.06.2010

http://www.kharkivosvita.net.ua/document/1344

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 19.07.2010, 16:22 | Сообщение # 55
Я здесь прописан(а)
ПРОГРАМА ОБЛАСНОГО СЕРПНЕВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ТИЖНЯ
25.08.2010р. -31.08.2010р.

http://www.kharkivosvita.net.ua/news/1371

ЗРИ В КОРЕНЬ

Сообщение отредактировал ovsanka - Понедельник, 19.07.2010, 16:23

ovsankaДата: Воскресенье, 25.07.2010, 11:38 | Сообщение # 56
Я здесь прописан(а)
ПРОГРАМА ОБЛАСНОГО

СЕРПНЕВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ТИЖНЯ

25.08.-31.08. 2010р.

http://www.kharkivosvita.net.ua/news/1371

25.08.2010 р. – 26.08.2010 р. -1-е регіональне розширене засідання підсумкової колегії Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації з питання «Про підсумки розвитку освіти та науки Харківської області у 2009/2010 навчальному році та завдання на 2010/2011 навчальний рік»

25.08.2010 р. 09.30-13.00 Місце проведення: ХОНМІБО, вул. Пушкінська, 24 (метро «Радянська», метро «Архітектора Бекетова») -Обласний методичний день. Науково-практична конференція за темою: «Науково-методичний супровід розвитку мережної взаємодії педагогічної спільноти при побудові якісно орієнтованого освітнього середовища» :

09.30-12.00 Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 5-- Секції за темами: 1. «Система роботи районних (міських) психологічних служб щодо забезпечення якості освіти» Керівники районних (міських) психологічних служб; Методист НМЦ ПТО

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Кабінет № 21 -- 2. «Повышение качества преподавания русского языка и литературы как основа формирования коммуникативных компетентностей учащихся» Керівники Р(М)МО вчителів російської мови, зарубіжної літератури та літератури (інтегрований курс) Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Голови обласних методичних об’єднань викладачів російської мови, зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Конференц зал -- 3. «Підвищення якості викладання навчального матеріалу на уроках української мови та літератури в умовах сучасної освіти» Керівники Р(М)МО вчителів української мови та літератури Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Голови обласних методичних об’єднань викладачів української мови та літератури ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківська ЗОШ І-ІІІ ст. №135,Дзержинський район, вул. Сумгаїтська, 1 (метро «23 Серпня») Кабінет № 26 -- 4.«Акмеологічний підхід як умова підвищення якості шкільної історичної освіти» Керівники Р(М)МО вчителів історії

Місце проведення: Харківська ЗОШ І-ІІІ ст. №135, Дзержинський район, вул. Сумгаїтська, 1 (метро «23 Серпня») Кабінет № 31 -- 5. «Забезпечення якості правової освіти та формування ціннісного ставлення до суспільства та держави» Керівники Р(М)МО вчителів правознавства

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Кабінет № 29 -- 6. «Здобуття системи початкових економічних знань у загальноосвітньому навчальному закладі» Керівники Р(М)МО вчителів основ економіки

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Кабінет № 25 -- 7. «Шляхи забезпечення якості географічної освіти у старшій школі» Керівники Р(М)МО вчителів географії

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Кабінет № 39 8. «Запровадження тестових технологій як однієї з умов підвищення якості математичної освіти» Керівники Р(М)МО вчителів математики

Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 27 9. «Реалізація практичної складової курсу інформатики з урахуванням рівня програмно-технічного забезпечення навчального закладу» Керівники Р(М)МО вчителів інформатики Методист НМЦ ПТО Голови обласних методичних об’єднань викладачів інформатики ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківська ЗОШ І-ІІІ ст. №135, Дзержинський район, вул. Сумгаїтська, 1 (метро «23 Серпня») Кабінет № 32 10. «Забезпечення якості викладання предмета «Захист Вітчизни» Керівники Р(М)МО вчителів захисту Вітчизни ,Методист НМЦ ПТО

Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 22 Кабінет № 50 11. «Збереження здоров’я дітей та учнівської молоді – пріоритетне завдання навчальних предметів «Основ здоров’я» і «Фізична культура» Керівники Р(М)МО вчителів основ здоров’я (ОБЖ) Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Керівники Р(М)МО вчителів фізичної культури

Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 30 12. «Реалізація практичної складової курсу біології (екології) як шлях до підвищення якості освіти школярів» Керівники Р(М)МО вчителів біології та екології Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Голови обласних методичних об’єднань викладачів біології та екології ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Кабінет № 38 13 «Забезпечення якості викладання іноземних мов в навчальному закладі як умова підвищення комунікативної компетентності учнів» Керівники Р(М)МО вчителів іноземних мов Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Голови обласних методичних об’єднань викладачів іноземних мов ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківська ЗОШ І-ІІІ ст. №135, Дзержинський район, вул. Сумгаїтська, 1 (метро «23 Серпня») Кабінет №23 14. «Ресурсне забезпечення уроків трудового навчання як умова підвищення його якості» Керівники Р(М)МО вчителів трудового навчання Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ

Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 28 15. "Формування професійної компетентності вчителів хімії в умовах запровадження профільного навчання" Керівники Р(М)МО вчителів хімії Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Голови обласних методичних об’єднань викладачів хімії ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 43 16. «Шляхи підвищення якості фізичної освіти в умовах старшої профільної школи» Керівники Р(М)МО вчителів фізики Керівники методичних об’єднань викладачів базових предметів ПТНЗ Голови обласних методичних об’єднань викладачів фізики ВНЗ І-ІІ р.а.

Місце проведення: Харківська ЗОШ І-ІІІ ст. №135, Дзержинський район, вул. Сумгаїтська, 1 (метро «23 Серпня») Кабінет № 24 17. «Впровадження ефективних виховних технологій в систему роботу навчальних закладів як умова формування соціально зрілої особистості» Координатори Р(М)МО дитячих громадських організацій

Місце проведення:Харківська ЗОШ І-ІІІ ст. №135, Дзержинський район, вул. Сумгаїтська, 1 (метро «23 Серпня») Кабінет № 21 18. «Основні аспекти підвищення якості початкової освіти» Спеціалісти Р(М)В(У)Ометодисти Р(М)МК,9

Місце проведення: Дошкільний навчальний заклад №290, Дзержинський район, вул. 23 Серпня, 63а (метро «23 Серпня») Актова зала 19. «Забезпечення якості дошкільної освіти шляхом модернізації її змісту та запровадження моніторингових досліджень» Спеціалісти Р(М)В(У)О та методисти Р(М)МК, що супроводжують дошкільну освіту

Місце проведення: Харківський ліцей №89, Дзержинський район, вул. Дерев’янка, 14а (метро «23 Серпня») Актова зала 20. «Впровадження моніторингових досліджень в практику роботи навчальних закладів як ефективного засобу забезпечення якості освіти» Спеціалісти Р(М)В(У)О та методисти Р(М)МК, що супроводжують моніторингові дослідження

Місце проведення: Харківська гімназія №47, Дзержинський район вул. Космонавтів, 7, (метро «23 Серпня») Кабінет № 23 21. «Інформатизація освіти як механізм підвищення її якості» Відповідальні за інформатизацію Р(М)В(У)О, завідуючі ЛКТО

26.08.2010

12.00-15.00 ККЗ «Україна» вул. Сумська, 35 (метро «Університет»)

Пленарне засідання за темою: «Про підсумки розвитку освіти та науки Харківської області у 2009/2010 навчальному році та завдання на 2010/2011 навчальний рік»

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Четверг, 29.07.2010, 07:15 | Сообщение # 57
Я здесь прописан(а)
Інформація
щодо розміру посадових окладів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2010 р. N 518 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. N 1298" Міністерством освіти і науки України виданий наказ від 21.07.2010 р. N 720 "Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. N 557".
Одночасно звертаємо увагу на те, що на даний час зазначений наказ знаходиться на державній реєстрації в Міністерстві юстиції України.

Розміри посадових окладів, які з липня поточного року
будуть встановлені згідно із наказом МОН від 21.07.2010 р.N 720
http://www.mon.gov.ua/main.php?query=newstmp/2010/28_07/3

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 09.08.2010, 08:37 | Сообщение # 58
Я здесь прописан(а)
Про упорядкування роботи закладів освіти міста щодо організації навчання учнів за індивідуальною формою
Наказ №126 від 27.07.2010
http://www.kharkivosvita.net.ua/document/1408

...ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Індивідуальне навчання в системі загальної середньої освіти є однією з форм організації навчально-виховного процесу і здійснюється у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів та форм власності.

При прийнятті заяв від батьків учнів (осіб, які їх замінюють) слід звертати увагу на наступне:
• заява подається тільки на ім’я директора школи;
• у заяві обов’язково вказуються терміни організації навчання, дата подання заяви (початок занять – не раніше, ніж через 2-3 дні з моменту подачі заяви), кількість годин, підстава для збільшення годин (відмова від збільшення годин);
• для організації навчання за індивідуальною формою учнів, які за станом здоров’я не можуть відвідувати навчальний заклад, до заяви додається довідка, завірена печаткою лікарсько-консультативної комісії (далі ЛКК) та печаткою лікувального закладу;
• збільшення кількості годин для організації індивідуального навчання поширюється на учнів:
- які мають статус дитини-інваліда (додається копія посвідчення),
- які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку за рекомендацією психолого-медико-педагогічної консультації,
- які перебувають на диспансерному обліку в дитячих медичних закладах за рекомендацією психолого-медико-педагогічної консультації;
• батьки (особи, які їх замінюють) пишуть заяву (за наявністю відповідної медичної довідки) про звільнення їх дитини від уроків з тих предметів, які вказані у довідці лікувальної установи;
• освітній рівень учнів, які навчалися за індивідуальною формою, повинен відповідати вимогам Державного стандарту загальної середньої освіти;
• основними видами оцінювання навчальних досягнень учнів є тематичне, семестрове, річне, підсумкове;
• учні, які навчаються за індивідуальним навчальним планом до кінця навчального року рішенням педради та відповідним наказом по школі звільнюються від навчальних екскурсій та навчальної практики;

• звільнення учнів від державної підсумкової атестації здійснюється у встановленому порядку на загальних підставах;
• учні, які навчалися за індивідуальною формою навчання і мають високі результати у вивченні навчальних предметів, можуть нагороджуватися похвальним листом «За високі досягнення у навчанні» та похвальною грамотою «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів» на загальних підставах;
• учні, які навчалися за індивідуальною формою навчання і мають високі результати у навчанні можуть нагороджуватися золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні або срібною медаллю «За досягнення у навчанні» на загальних підставах;
• після закінчення терміну індивідуального навчання учень може продовжувати заняття у навчальному закладі, учнем якого він є, на загальних підставах.

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 09.08.2010, 08:37 | Сообщение # 59
Я здесь прописан(а)
ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ ЗА ІНДИВІДУАЛЬНОЮ ФОРМОЮ

1. Батьки (особи, які їх замінюють) пишуть заяву директору загальноосвітнього навчального закладу з проханням організувати навчання за індивідуальною формою з їх дитиною, яка за станом здоров’я не може відвідувати навчальний заклад (вказуються терміни). До заяви додаються довідка ЛКК та висновок психолого-медико-педагогічної консультації (за умови його наявності) (зразок 1).
2. Адміністрація загальноосвітнього навчального закладу на підставі заяви батьків (осіб, які їх замінюють), довідки ЛКК, висновків психолого-медико-педагогічної консультації (за умови їх наявності) згідно з вимогами п.п. 1.6., 4.2. Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах звертається з проханням до управління освіти районної у м.Харкові ради (далі РУО) погодити організацію навчання за індивідуальною формою для учнів, які за станом здоров’я не можуть відвідувати навчальний заклад у 20__-20__ навчальному році (або вказується конкретний термін) та затвердити кількість годин для індивідуального навчання цих учнів відповідно до кількості предметів інваріантної складової робочого навчального плану (зразок 2).
3. Начальник управління освіти районної у м. Харкові ради на клопотанні закладу накладає резолюцію «Погоджено» (за умови відповідного оформлення документів навчальним закладом) та на підставі поданих матеріалів видає наказ (зразки 3, 4).
4. Директор навчального закладу видає наказ «Про організацію навчання учнів за індивідуальною формою у 20__-20__ навчальному році» (зразки 5, 6). На учнів, стосовно яких подані документи після початку навчального року, наказ видається окремо, із зазначенням конкретних термінів.
5. Директор навчального закладу видає наказ «Про затвердження персонального складу та розподіл навчального навантаження педагогічних працівників, які будуть здійснювати навчання учнів за індивідуальною формою у 20__-20__ навчальному році» (зразок 7).
6. Навчання здійснюється за індивідуальним навчальним планом, затвердженим директором навчального закладу. Індивідуальні навчальні плани складаються на основі робочих навчальних планів, які затверджені в установленому порядку і складені на підставі типових навчальних планів, затверджених Міністерством освіти і науки України відповідно до кількості предметів інваріантної складової робочого навчального плану конкретного класу (вивчення у 9 класі факультативного курсу або курсу за вибором «Харківщинознавство» є обов’язковим). Якщо учень звільнений за станом здоров’я від вивчення окремих предметів (за відповідною довідкою і наказом по закладу освіти), то в індивідуальному навчальному плані поруч з назвою даного предмета здійснюється запис: «Звільнений. Наказ від___ №_______». Також робиться примітка про те, що години, які виділені на вивчення цих предметів перерозподілені між іншими предметами індивідуального навчального плану.
7. Учителі, які здійснюють індивідуальне навчання, на підставі існуючих програм і з урахуванням годин індивідуального навчального плану, розробляють індивідуальні програми, складають календарні плани і подають на погодження заступнику директора з навчально-виховної роботи. Індивідуальні програми затверджуються директором навчального закладу.
8. Розклад навчальних занять погоджується (письмово) з батьками учнів (особами, які їх замінюють) і затверджується директором навчального закладу.
9. Виконання індивідуального навчального плану та програм, досягнення учнів у навчанні фіксуються в окремих журналах, але з урахуванням загальних вимог щодо ведення класних журналів.
10. При складанні індивідуальних навчальних програм, при оцінюванні навчальних досягнень учнів і при веденні журналів необхідно керуватися інструктивно-методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки України щодо вивчення базових дисциплін (оновлюються щорічно), Критеріями оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 05.05.2008 № 371, Критеріями оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 20.08.2008 № 755, «Орієнтовними вимогами до виконання письмових робіт і перевірки зошитів з природничо-математичних дисциплін у 5-11 класах» (лист Міністерства освіти і науки України від 27.12.2000 № 1\9-301), «Вимогами до виконання письмових робіт учнів загальноосвітніх навчальних закладів і перевірки зошитів з української та російської мов, української, зарубіжної, російської літератур у 5-11 класах» (лист Міністерства освіти і науки України від 28.04.2006 № 1\9-301), інструктивно-методичним Міністерства освіти і науки України від 11.09.2007 «Вимоги до ведення класного журналу в 1-4 класах загальноосвітніх навчальних закладах», наказом Міністерства освіти і науки України від 03.06.2008 № 496 «Інструкція з ведення класного журналу учнів 5-11(12)-х класів загальноосвітніх навчальних закладів».

ЗРИ В КОРЕНЬ

ovsankaДата: Понедельник, 09.08.2010, 08:38 | Сообщение # 60
Я здесь прописан(а)
Зразок 1

Директору
(назва ЗНЗ)
П.І.Б. заявника,
який(а) мешкає за адресою

Прошу організувати для мого сина (моєї дочки) П.І.Б. учня (учениці) ______ класу навчання за індивідуальною формою за станом здоров’я з по ____ з кількістю ____ годин .

До заяви додаю:
1) довідку ЛКК;
2) копію посвідчення дитини-інваліда, рекомендацію психолого-медико-педагогічної консультації (вибрати потрібне).

(Якщо мають право на збільшення годин, але відмовляються - прописати відмову)

дата підпис

З Положенням про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 20.12.2002 № 732, наказами Міністерства освіти і науки України від 05.02.2003 № 61, від 15.10.2004 № 797 та від 19.05.2008 № 432 «Про внесення змін до Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах» ознайомлений.

підпис

ЗРИ В КОРЕНЬ

Поиск:

Copyright MyCorp © 2024; Rambler's Top100 KinderNews.info