Вместе с родителями
| |
ovsanka | Дата: Среда, 11.11.2009, 10:54 | Сообщение # 1 |
Я здесь прописан(а)
Статус: Offline
| Конкурсно-розважальна программа „Ідеальні батьки” Ведуча: В український мові налічується сотні тисяч слів. Різних – канцелярських, сухих і тремтливо-ніжних, прозаїчних і піднесених. Але є серед них такі, від яких тепліє на серці і на душі, що складаються у найдорожчі для кожного з нас поняття – Мати, Батько, Кохання, Родина, Діти. Діти – це найбільша радість нашого життя, наша надія, наша втіха. Не зважаючи на те, що вони інколи завдають нам масу клопоту, ми не втомлюємося посміхатися, дивлячись на їх бешкетні обличчя, на їх артистизм та безпосередність. І сьогодні в нас є нагода знову помилуватися талантами наших дітей, учнів школи „Паростки”. Виступ дітей. Ведуча: Про нерозривний зв’язок між батьками та дітьми, про родинні стосунки є багато приказок та прислів’їв : „Яка хата, такий і тин – який батько, такий і син”, „Який талант у матці, такий і дитятці”, „Яблучко від яблуньки недалечко падає”. Сьогодні ми почали це доводити від оберненого, упевнившись в тому, що діти в нас дійсно талановиті, здібні, веселі, кмітливі. Чи притаманні ці якості їх батькам, допоможе нам дізнатися конкурсна програма „Ідеальні батьки”. Перший конкурс. Гармонія в родині тримається на коханні. Нещодавно ми святкували День Закоханих – День Святого Валентина. І перший конкурс ми присвячуємо саме цьому святу. Скласти „Розбите серце”. „Сіамські близнюки”. Намалювати портрет дитини разом ( на ватмані дві прорізі, в одну – рука мами, у другу – тата). Другий конкурс. „Знання – сила”. Питання для жінок. 1. Складовою частиною чого є карбюратор? (Мотору). 2. Капот на автомобілі розташований спереду чи позаду? (Спереду). 3. В якому напрямку при роботі з пилкою прикладається сила: до себе чи від себе? (Від себе). 4. Брати Буре грають у футбол чи хокей? (Хокей). 5. Де проходив чемпіонат Європи з футболу 2004 року? (У Португалії). Питання для чоловіків. 1. При просування нитки в голку, що повинно бути нерухомим: голка чи нитка? (Голка). 2. Що таке мелірування? (Фарбування окремих прядок волосся). 3. Чи кладуть дріжджі у пісочне тісто? (Ні). 4. Як називають невеличку сумочку, в якій зберігають предмети необхідні для того, щоб зробити макіяж? (Косметичка). 5. Яку назву має найбільша довжина спідниці? (Максі). Третій конкурс. „Вгадай мелодію”. За мелодією вгадати пісні про кохання. Четвертий конкурс.„Захисники вітчизни”. Дві команди: чоловіки та хлопчики з мамами. Хто швидше виконає шикування: - за зростом; - за розміром взуття; - за кольором волосся, від світлого до темного; - за алфавітом першої літери ім’я. Танцювальна пауза. Діти виконують „Плескай, тупай”, „Макарена”. П’ятий конкурс. „Ідеальний партнер”. Танці батьків з „ляльками”. Шостий конкурс. „Дім моєї мрії”. Збудувати будиночок з кубиків. Вед. Сподіваємося, що сьогоднішній вечір приніс вам багато приємних хвилин, змусив замислитись над тим, що щаслива, дружня родина – це велика сила, і її не лякають ніякі життєві труднощі. А головне усім нам, потрібно пам’ятати, що дитина – дзеркало життя своїх батьків. Як у краплині води відбивається сонце, так і в дітях відбивається вся організація життя сім’ї, працьовитість, духовне багатство і моральна чистота матері і батька. Майбутнє належить нашім дітям! Зробимо все, щоб дитинство і майбутнє наших дітей були чарівними і прекрасними. Любові і взаєморозуміння, успіхів і щастя вам і вашим дітям!
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
Admin26 | Дата: Среда, 11.11.2009, 11:01 | Сообщение # 2 |
Я здесь прописан(а)
| Это от куда?
|
|
| |
ovsanka | Дата: Среда, 11.11.2009, 11:05 | Сообщение # 3 |
Я здесь прописан(а)
| см сайт на родительские собрания
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
Admin26 | Дата: Среда, 11.11.2009, 11:06 | Сообщение # 4 |
Я здесь прописан(а)
| не понял
|
|
| |
ovsanka | Дата: Среда, 11.11.2009, 11:58 | Сообщение # 5 |
Я здесь прописан(а)
| http://teacher.at.ua/publ/40-1-0-606
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
Admin26 | Дата: Среда, 11.11.2009, 12:11 | Сообщение # 6 |
Я здесь прописан(а)
| спасибо
|
|
| |
ovsanka | Дата: Четверг, 12.11.2009, 17:04 | Сообщение # 7 |
Я здесь прописан(а)
| Монстры телевидения .Обсудим???? Людина, яка вділяє щоденно дорогий час свого відпочинку телевізору, поступово стає безініціативною, безідейною, бездарною та байдужою до власних проблем. А українські діти є у світі серед лідерів за часом проведеним перед телевізором. І не треба пояснювати, що з них виросте. Хтось із мудрих сказав: ілюзії – це реальність, бо ми за них розплачуємося. Та це ще нічого, гірше, коли ілюзії створюються не для власного вжитку, а для інших, які за них і будуть розплачуватися. Говоримо про нас із вами та про «друга сім’ї», який оселився в кожній хаті і знищує нас зсередини – телевізор. Ні для кого не секрет, що телевізійний простір України є одним із найбільш дієвих важелів деструктивного впливу на загал, інструментом деградації, творення в умах людей небезпечних ілюзій, фальшивої шкали цінностей та виховання в них тваринної покірності владі, долі, насильству, життєвим обставинам. Людина, яка вділяє щоденно дорогий час свого відпочинку телевізору, поступово стає безініціативною, безідейною, бездарною та черствою як до чужої біди, так і байдужою до власних проблем. Українці, як нація філософів та вчителів (в широкому розумінні цього слова), ментально звикли більше споглядати та розмірковувати, ніж діяти. Тому телевізор є для психіки українця справді небезпечною зброєю. В одній публікації прозвучало, що українські діти є у світі серед лідерів за часом, проведеним перед телевізором. А це близько чотирьох годин щоденно. І не треба пояснювати, що з них виросте. Тому коли Президент обмовився про зміни, які незабаром очікують телевізійну галузь, були певні сподівання на краще. Бо, на нашу думку, інформаційний простір належить до тих проблем, які можна вирішувати без яких-небудь великих капіталовкладень. Навпаки – розумний контроль за ним неодмінно принесе великі дивіденди як у державну казну, так і в інтелектуальну казну нації. Для цього потрібно тільки розуміння владою важливості цього сегмента суспільної комунікації для національної безпеки. За розумінням має прийти дія, державне рішення, яке би відповідало рівню стратегічної важливості ТБ для формування світогляду, політичної та життєвої позиції народу. І причин для реакції СБУ тут більше ніж треба – адже власниками більшості телеканалів є іноземці, а в тих, де власники українці, іноземний капітал займає таку велику частку, що має вплив на політику каналу. Тому ми маємо іноземних ведучих, які ставляться до України, як до колонізованої території; тому ми змушені щотижня дивитися, як спецназ нашого вірогідного супротивника «мочить в сортірах» тамтешніх бойовиків, в той час як наш міністр оборони доруйновує українське військо; тому у нас «пєсні года», шоу перетворень американських уродів на американських же красенів, смикання бика за хвоста на «іграх патріотів» (чомусь згадався фільм із С.Сігалом і стало сумно на душі – які ж у нас різні ці ігри патріотів). Бо хіба іноземець, який у всьому світі проштовхує ідеологію глобалізму (як Кісінджер чи Лаудер), зацікавлений у тому, щоб українці дивилися розвиваючі, мистецьки вартісні, національно зорієнтовані фільми та програми. Ні, адже в Україні йому потрібні не інтелектуали-мислителі та воїни-звитяжці, а лише робоча худоба, яка неперебірлива в їжі та задоволеннях, несвідома своїх інтересів, не пам’ятає заповіти та правила поведінки своїх пращурів. От вони і виховують таку, з дозволу сказати, «особь» серіалами, які не мають ні ідеї, ні змісту, та клоунадами Опри, Піховшека і інших. Тому на анонсоване розширене засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення були певні сподівання. Та позиція Національної ради, оприлюднена днями В. Шевченком, не те що вразила, а поховала будь-які сподівання. Ніхто навіть не збирався вводити якісь радикальні інновації у «збалансований» (читай — розкуплений та поділений) телепростір. Держава не має наміру переглядати доцільність перебування на нашій території ворожої ідеологічної машини, якою є більшість діючих телеканалів. Скоріше навпаки – відбувається потужне витискання держави від контролю за інформаційним простором. Цими днями Президент України Віктор Ющенко запропонував Верховній Раді зняти 30-відсоткове обмеження на іноземний капітал у статутному фонді організацій з розповсюдження видавничої продукції. Тому коли Віталій Шевченко особливо підкреслив, що його відомство (НРТР) не є контролюючим, а тільки партнерським органом, стало зрозумілим, хто у цій галузі головний. Стривайте, а який тоді орган є контролюючим, хто має слідкувати за тим, щоб телеканал не став виразником антидержавної позиції, не виражав поглядів та інтересів «п’ятої колони» зарубіжних держав? На це шановний державний муж не дав відповіді. Зате Віталій Шевченко пафосно вихвалявся, що майже 70 відсотків програм та фільмів на нашому телебаченні українізовано. Та хіба це так? Заходи щодо насичення телепростору українською мовою вживаються так, ніби їх доручено виконувати ворогам, які прагнуть протилежного результату. Хіба українські титри дрібним шрифтом, якими супроводжують російськомовні фільми та серіали можна назвати українськими за мовою, ми уже не кажемо за змістом, духом? Більше того, переклади мультфільмів українською мовою, про які так багато говорено, не тільки не вирішують, а ще й додали проблем. Бо замість витонченої української мови ми почули якийсь вуличний сленг, який і пропонується сприймати за найвищі можливості української мови. Тому, підсумовуючи сказане, варто наголосити, що однією із ключових проблем тупцювання держави на місці та рослинного існування більшості українського суспільства є, і ще довго буде, відсутність чіткої, стратегічно продуманої, інколи волюнтаристської та завжди спрямованої на захист національного інтересу політики в інформаційному просторі, зокрема – у телепросторі. Бо відсутність українського кіношного героя спричиняє відсутність героя політичного, і, як наслідок, – скніння великого народу в ЕПОСІ СІРОЇ МИШІ.[color=red]
ЗРИ В КОРЕНЬ
Сообщение отредактировал ovsanka - Четверг, 12.11.2009, 17:05
|
|
| |
ovsanka | Дата: Среда, 03.02.2010, 19:56 | Сообщение # 8 |
Я здесь прописан(а)
| 03.02 - прошло родительское собрание в присутствии учителей и учеников 11 классов по подготовке к ЗНО. Обсудили вопросы регистрации в центрах тестирования, особенности подготовки и проведения ЗНО 2010 року.
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
leleka | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 18:03 | Сообщение # 9 |
Активист
| МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАКАЗ м. Київ 01.02. 2010 № 58 Про затвердження заходів щодо виконання Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення на період до 2012 року З метою належного виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. №940 “Про затвердження Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення на період до 2012 року” та створення системи профілактичних заходів запобігання тютюнокурінню серед дітей, учнівської та студентської молоді, педагогічних, науково-педагогічних і інших працівників системи освіти н а к а з у ю : 1. Затвердити заходи щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. №940 “Про затвердження Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення на період до 2012 року”, що додаються. 2. Міністерству освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам навчальних закладів та установ до 10.02.2010р. розробити та затвердити регіональні профілактичні заходи щодо запобігання тютюнокурінню серед дітей, учнівської та студентської молоді, педагогічних, науково-педагогічних і інших працівників системи освіти на період до 2012 року. 3. Структурним підрозділам міністерства, відповідальними за виконання заходів, Міністерству освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити реалізацію заходів та щороку подавати до 20 лютого, починаючи з 2010 року, відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки інформацію із зазначеного питання за формою згідно додатку. 4. Відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини (Середницька А.Д.) подавати щороку до 1 березня Міністерству охорони здоров’я України узагальнену інформацію про проведену роботу. 5. Опублікувати даний наказ в Інформаційному збірнику та розмістити на сайті Міністерства освіти і науки України. 6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Полянського П.Б. Т.в.о Міністра О.П.Гребельник
|
|
| |
ovsanka | Дата: Среда, 17.02.2010, 21:44 | Сообщение # 10 |
Я здесь прописан(а)
| 17.02 - прошло родительское собрание в присутствии учителей и учеников 9 классов по подготовке к ДПА. Решили присоединиться (9-Б)к легализации родительского комитета класса.
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
ovsanka | Дата: Пятница, 17.09.2010, 20:40 | Сообщение # 11 |
Я здесь прописан(а)
| ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ Н А К А З 10.09. 2010 № 136 Про організацію та проведення профілактичних медичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів і форм власності міста Харкова у 2010-2011 навчальному році На виконання рішення 28 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 03.12.2008 № 329/08 "Про затвердження плану заходів щодо організації та проведення профілактичних медичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності м. Харкова", з метою вивчення стану здоров'я дітей, що навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах, розподілу школярів на групи для занять на уроках фізичної культури, своєчасного виявлення хворих та запобігання розповсюдженню захворювань в організованих колективах, забезпечення належного рівня проведення профілактичних медичних оглядів учнів у 2010-2011 навчальному році НАКАЗУЮ: 1. Головному спеціалісту відділу нормативності і якості освіти Горбачовій І.І. здійснювати контроль за проведенням профілактичних медичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності м. Харкова у 2010-2011 навчальному році. З 15.09. 2010 по 25.05. 2011 2. Управлінням освіти районних у м. Харкові рад, керівникам загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності: 2.1.Забезпечити проведення організаційних заходів щодо широкого інформування всіх учасників навчально-виховного процесу про порядок проведення профілактичних медичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності м. Харкова у 2010-2011 навчальному році До 14.09.2010 2.2.Забезпечити для проведення профілактичних медичних оглядів учнів підготовку приміщень, які відповідають санітарним нормам і правилам. До 14.09.2010 2.3. Сформувати та надати у медичні кабінети шкіл списки учнів по кожному класу. До 14.09.2010 2.4 Організувати проведення профілактичних медичних оглядів учнів 1-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності. З 15.09.2010 2.5. Забезпечити контроль за проходженням учнями щорічного медичного огляду, а у разі необхідності – повторного, із занесенням висновків огляду до листків здоров`я класних журналів. З 15.09. 2010 по 25.05. 2011 2.6. За результатами проведеного медичного огляду розподілити учнів за групами відповідно до стану здоров’я для занять на уроках фізичної культури відповідно до Інструкції про розподіл учнів на групи для занять на уроках фізичної культури, затвердженої спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 20.07.2009 № 518/674. Протягом 2010-2011 навчального року 3.Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора Департаменту освіти Стецюру Т.П. Директор Департаменту освіти О.І.Деменко http://www.kharkivosvita.net.ua/document/1476
ЗРИ В КОРЕНЬ
Сообщение отредактировал ovsanka - Пятница, 17.09.2010, 20:40
|
|
| |
ovsanka | Дата: Суббота, 09.10.2010, 19:07 | Сообщение # 12 |
Я здесь прописан(а)
| Графіки профілактичних оглядів учнів ЗНЗ Орджонікідзевського району дитячими лікарнями: ХЗОШ № 26 18.10.2010 02.12.2010 20.12.2010 07.02.2011 07.04.2011 http://ruoord.kharkivosvita.net.ua/menu_medogl.php
ЗРИ В КОРЕНЬ
Сообщение отредактировал ovsanka - Суббота, 09.10.2010, 19:09
|
|
| |
ovsanka | Дата: Среда, 22.12.2010, 04:30 | Сообщение # 13 |
Я здесь прописан(а)
| Хто звільняється від внесків до дитсадка? http://osvita.ua/home/aktual/12021
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
ovsanka | Дата: Четверг, 03.03.2011, 16:53 | Сообщение # 14 |
Я здесь прописан(а)
| «Виховання культури користувача Інтернету. Безпека у всесвітній мережі» http://www.mon.gov.ua/newstmp/2011/18_02/3/
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
ovsanka | Дата: Вторник, 22.03.2011, 16:09 | Сообщение # 15 |
Я здесь прописан(а)
| Розпорядження МОН N24-р від 14.03.2011 14.03.2011 Про проведення Всеукраїнських Інтернет - зборів батьків майбутніх першокласників http://www.mon.gov.ua/?id=2
ЗРИ В КОРЕНЬ
|
|
| |
|