ПРОПОЗИЦІЇ, що надійшли через Інтернет на Урядовий портал - Форум
Главная    Новости    Блог    Опросы    Форум    Фотоальбомы    Карта сайта
01.12.2024, 06:35
 Обратная связь   Гостевая книга      Регистрация   Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
ПРОПОЗИЦІЇ, що надійшли через Інтернет на Урядовий портал
Admin26Дата: Среда, 18.11.2009, 18:16 | Сообщение # 1
Я здесь прописан(а)
Статус: Offline
Проблема, яка потребує врегулювання
Корупція у школах та вищих учбових закладах.
Сдача наличных денег в добровольно-принудительном порядке на „нужды” школы , в том числе и через родительскиие комитеты - это масса неучтённых наличных денег, распоряжение которыми зависит только от степени порядочности администрации школы. Неучтённая наличность – питательная середа злоупотребления. расхищения и коррупции.

Стан виконання
З метою попередження зловживань службовим становищем працівниками навчальних закладів міністерство листом від 22.05.07
№ 1/9-307 дало доручення органам управління освітою та керівникам навчальних закладів:
- заборонити збір коштів працівниками навчальних закладівта використовувати їх без відповідного бухгалтерського обліку;
- здійснювати прийом благодійних внесківвиключно на добровільній основі з обов’язковим оформленням відповідної документації;
- при наданні платних освітніх послуг понад обсяги, встановлені навчальними планами, користуватися “Переліком платних послуг, які можуть надаватися державними навчальними закладами”, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.97 № 38. Фінансові операції у кожному випадку мають здійснюватися у порядку, визначеному законодавством.
Міністерство звернуло увагу керівників місцевих органів управління освітою на посилення персональної відповідальності за дотриманням вимог законодавства із вказаних питань.

sonechkoДата: Среда, 18.11.2009, 19:17 | Сообщение # 2
Генератор идей
Quote (Admin26)
листом від 22.05.07

Мда ......А документик то не такой уж и "свежий"
А вот скажите
Quote (Admin26)
з обов’язковим оформленням відповідної документації;
-это значит должны оприходываться (через кассовый аппарат с выдачей чека!) ?!
Тогда документы на руках и у первых и у вторых будут!

Светить всегда!

Admin26Дата: Среда, 18.11.2009, 19:48 | Сообщение # 3
Я здесь прописан(а)
Quote (sonechko)
Мда ......А документик то не такой уж и "свежий"

Вы же знаете, время портит не все. Да и за 2 года моло что измеилось.

Quote (sonechko)
-это значит должны оприходываться (через кассовый аппарат с выдачей чека!) ?!
Тогда документы на руках и у первых и у вторых будут!

Совершенно верно. Насколько я знаю, gromoffone готовит к отправке письмо в налоговую админстрацию, с просьбой обозначить, каким образом должна вестись отчетность по родительским деньгам и в какой форме органы "самоврядування" школы ДОЛЖНЫ СДАВАТЬ ОТЧЕТНОСТЬ В НАЛОГОВУЮ, т.к. согласно Закона "Про объединения граждан" таки должны.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024; Rambler's Top100 KinderNews.info